Behaal jouw targets in 2024 met smart video

Strategie

Jouw routekaart richting succes

Creatie

Onderscheidend, smart en on brand

Productie

Snel, efficiënt en schaalbaar

Technologie & Data

Meer resultaat met smart video

Wat is jouw doelstelling?

Smart Video is een uiterst effectief middel om jouw merk dynamisch te laden, je klanttevredenheid te verhogen, of gewenst koop- en klantgedrag te stimuleren. De kracht van smart video ligt in de naadloze afstemming op jouw specifieke klantbehoeften. Door de combinatie van een doordachte strategie en een data-gedreven benadering, maximaliseer je aantoonbaar de impact en het resultaat van jouw videomarketing.

Klanttevredenheid & loyalty

Meer tevreden klanten & minder uitstroom? Met smart video boek je aantoonbaar resultaat

Conversie verhogen

Verhoog je conversie, stimuleer up- en cross-sell en verhoog klantwaarde met slimme video.

Employer branding & communicatie

Versterk je merk en verbeter je interne communicatie met doelgerichte smart video’s

Personalisatie & smart video

Stimuleer gewenst gedrag en versterk de klantrelatie met persoonlijke smart video

Onze klanten

De merken waar wij voor werken

Next level
videoplatform

Behaal aantoonbaar meer resultaat met PingVP: Hét videoplatform waarmee je jouw video’s smart maakt. Verhoog je ROI door meer clicks, meer kijkers en meer mogelijkheden, zoals interactiviteit en personalisatie.  

PingVP

PINGVP

PingVP als motor voor jouw succesvolle videostrategie?

Onze oplossingen

Voor elke doelstelling hebben wij een oplossing die bij je past. Dankzij onze ervaring en inzicht in de resultaten van duizenden online video’s en campagnes weten we exact wat voor jou wel en wat voor jou niet werkt.

Gepersonaliseerde video

Wij creëren unieke dynamische en gepersonaliseerde video’s, waarbij de boodschap voor jouw klant altijd relevant en uniek is. Inclusief benchmarkgarantie

Interactieve video

Wij geven jouw klant de regie met interactieve video. Jouw kijker bepaalt zelf welke route wordt bekeken en kan dankzij interactieve call to actions direct de volgende stap zetten in jouw klantreis.

Ping Videoplatform

PingVP is de perfecte basis voor smart video. Het platform beschikt over alles wat jouw organisatie nodig heeft om van elke video een succes te maken.

Video Marketing

Video verdient een structurele plek in je marketingmix. Wij helpen je om video effectief in te zetten bij het behalen van je marketingdoelstellingen. Met advies én concrete resultaten.

Uitleg- en instructievideo

Loods je klant, of medewerker effectief door jouw processen heen met heldere en eenvoudige interactieve uitleg- en instructievideo’s. Zorgt voor meer tevreden klanten en minder calls.

Arbeidsmarkt communicatie

Wij optimaliseren en verrijken jouw employer journey met video: Van het werven, tot het on- en, indien nodig, offboarden van medewerkers.

Onze 360ºaanpak

Om jouw doelen te bereiken, hanteren we een vaste en bewezen aanpak. Dit zorgt voor een efficiënt en overzichtelijk traject met duidelijk tijdlijnen en verwachtingen. 

Stuur ons een Ping!

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.