Jouw doel

WAT IS JOUW
MARKETINGDOEL?

Of je nu streeft naar verhoogde engagement, een informatieve klantendialoog of een krachtige call-to-action, smart video is jouw sleutel tot succes. Welke doelstelling je ook hebt: Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw doelen met onze op maat gemaakte smart video-oplossingen.

Klaar om jouw marketingdoelstellingen te overtreffen met smart video? Ontdek hoe wij je kunnen helpen. Klik nu op jouw doel om meer te ontdekken!

Full-service videopartner

Ping heeft alle expertise in huis om jouw video van begin tot eind te creëren. Strategen, filmmakers, animators, editors, presentatoren en creative directors maken jouw video’s sterk en effectief. In onze eigen studio hebben we alles wat nodig is om goede beelden te schieten. En met PingVP beschikken over een privacyveilig, betrouwbaar videoplatform om jouw content op te publiceren.

Branche specifieke expertise
Wij hebben ervaring in de volgende branches

Telecom

In een tijdperk waarin digitalisering de telecombranche revolutioneert, ondersteunen wij telecombedrijven bij het navigeren door digitale transformaties, zowel voor klanten als personeel.

Verzekeringen

Nederlanders houden van zekerheid, met gemiddeld acht polissen per persoon! Wij staan verzekeraars bij om via smart video een persoonlijke connectie te maken en digitale diensten te promoten en proposities te versterken.

Energie

Met de energiebranche in de schijnwerpers, verzachten wij de toenemende druk op klantenservices door informatieve smart video’s die helderheid scheppen en klanttevredenheid verhogen.

Financiële sector

Wij helpen financiële instellingen hun klantreis te optimaliseren met smart video, een tool die essentiële vragen over hypotheken en bankieren via apps begrijpelijk maakt.

Toerisme

Wij transformeren vakantiestress in voorpret met smart video's die antwoorden bieden op cruciale vragen, zodat reizigers zorgeloos kunnen genieten.

Publiek & non-profit

Van overheden tot non-profits, wij stimuleren betrokkenheid met interactieve campagnes, duidelijke uitlegvideo's en effectieve trainingsmaterialen voor personeel.

Staat jouw branche er niet bij?

Elke sector heeft zijn eigen verhaal. Benieuwd naar het jouwe?
Stuur ons een bericht en we verkennen samen de mogelijkheden van smart video voor jouw organisatie.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.