E-learning video

Interactieve en gepersonaliseerde e-learning video’s bieden veel voordelen voor organisaties die hun opleidingen en trainingen willen verbeteren.

Het effect?

ping play buttons

Het effect?

ping video play icons

Zo werken
e-learning video's

Met gepersonaliseerde e-learning video’s van Ping geef je medewerkers een persoonlijke en vooral interactieve leerweg, zonder ze uren uit te hoeven plannen en leslokalen en trainers te plannen, of zonder te hoeven investeren in een learing managementsysteem (LMS).

Waarom interactieve e-learning video's?

De kracht van video is het modaliteitseffect: Informatie gedeeld in video wordt beter onthouden en blijft langer hangen dan tekst.

Onze interactieve e-learning video’s vergroten betrokkenheid en prestaties door middel van interactieve elementen en gamification, wat de leerervaring verrijkt.

Meer weten?
Bekijk onze voorbeeldvideo,
of neem contact met ons op!

Inzicht in leergedrag
zonder een LMS

Ping’s e-learning video’s kunnen worden geïntegreerd in bestaande LMS, maar dit is niet vereist. Ons platform biedt diepgaande inzichten in prestaties en voortgang van medewerkers. 

pingvp flow crm email server player

Privacy by design

Platform PingVP is zodanig ontworpen dat de persoonlijke data van medewerkers nooit buiten uw eigen organisatie en uw eigen digitale infrastructuur terecht zal komen. Er wordt gewerkt met geanonimiseerde koppel-ID’s die in uw eigen systemen worden ontsleuteld en daar pas worden gekoppeld aan medewerkers.

Altijd en overal
leren en trainen

Onze gepersonaliseerde e-learning video’s zijn toegankelijk op elk apparaat, op elk gewenst moment, waardoor leren naadloos integreert in de dagelijkse routine. Dit biedt medewerkers een flexibel leertraject.

 

laptops met branding ping media

Meer weten?

Of je nu bestaand lesmateriaal wil omzetten, of een complete cursus wil laten ontwikkelen: Wij ontzorgen je volledig.
Voor het uitwerken van een complete training en of cursus, werken wij samen met onderwijskundigen. Zij zullen samen met onze creatives en interactieve videospecialisten jouw leerweg ontwikkelen.

Stuur ons een Ping, of boek een demo!

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.