Instructievideo

Jij zorgt goed voor je klanten. Waardoor zij goed voor zichzelf kunnen zorgen. Je helpt ze.  Niet één voor één aan de telefoon. Maar met interactieve instructievideo’s. Eén video die antwoord geeft op de vragen van duizenden klanten. 

Het effect?

ping play buttons

Het effect?

ping play icons

Zo werken instructievideo’s​

In een instructievideo krijgt je klant uitleg over hoe een product of dienst werkt. Maar waar de een genoeg heeft aan een kort antwoord op een vraag, wil de ander het liefst een diepgaande uitleg. Met interactieve uitlegvideo’s geef je je klanten de regie. Ze bepalen zelf hun route en tempo, zodat elke seconde relevant is.

CASE

Zo doet KPN dit

KPN stimuleert zelfinstallatie en vermindert klantvragen door een interactieve installatievideo aan te bieden. 

0 %

Behaal de benchmark

Minder calls
0 %

Bij Ping hebben we meer dan 15 jaar ervaring met het produceren, programmeren en analyseren van interactieve video. Dankzij de data van honderden interactieve video’s en miljoenen kijkers zijn we in staat om jou vooraf een indicatie te geven van het resultaat dat je mag verwachten. We geven hier zelfs een garantie op. Halen we de becnhmark niet, dan optimaliseren we voor eigen rekening jouw productie. En ook als we wél de doelstelling halen, blijven we het resultaat van jouw smart videoproductie monitoren en zullen we altijd aanbevelingen doen, als we denken dat het nog beter kan.

Goede instructievideo’s zorgen voor tevreden klanten.

Ping heeft verschillende bedrijven geholpen om hun NPS-score met 10% of meer te verbeteren. 

Onze 360º aanpak

Om jouw doelen te bereiken, hanteren we een vaste en bewezen aanpak. Dit zorgt voor een efficiënt en overzichtelijk traject met duidelijk tijdlijnen en verwachtingen. 

laptops met branding ping media

Next level
video platform

Aantoonbaar meer resultaat met oneindige videomogelijkheden, personalisatie en interactiviteit. Een platform voor jouw manier van video.

PingVP

Andere oplossingen

Personalized Video

Maak je video persoonlijk en krijg gemiddeld 3x meer kijkers, 3x meer kliks en véél meer engagement. Verhoog vandaag nog je ROI.

Interactieve Video

Kijken = klikken = kopen! Met interactieve video kan jouw klant direct de volgende stap zetten in jouw funnel. Zorgt voor meer conversie.

Videomarketing

Wij ontwikkelen jouw video-campagnes voor alle platformen en voor elke doelgroep. Inclusief benchmarkgarantie.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.