Next level
video platform

PingVP is het eigen videoplatform van Ping. Hier upload, stream en beheer je de video’s van je organisatie. Zo behoud je de volledige controle over je content. Dankzij de prijswinnende techniek biedt PingVP eindeloze mogelijkheden voor dynamische, persoonlijke en interactieve video.

ping play buttons met clipnamen
laptops met branding ping media

Online videoplatform

Met PingVP heb je één platform waar je al je videocontent op kunt publiceren. Het grote voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van openbare videosites zoals YouTube. Je blijft zelf eigenaar van je content en uploadt razendsnel nieuwe video’s in je eigen branded player. Zo heb je maximale controle over al je videocampagnes.

Dit is PingVP

PingVP is de perfecte basis voor smart video. Het platform beschikt over alles wat je organisatie nodig heeft om van elke video een succes te maken. Dit is PingVP in een notendop:

Branded player

Behoud de controle over je merkstijl bij alle video’s. De branded player is volledig responsive en geeft de beste kijkervaring voor elke kijker en vanaf elk apparaat.

Videostatistieken

Meet hoe je kijkers zich gedragen met de statistieken van PingVP. Van open ratio tot viewing range en conversie: PingVP maakt data driven marketing mogelijk.

Privacy by design

PingVP is eenvoudig te koppelen met je CRM-systeem. Hierbij houden we de privacy van je klanten in acht: we plaatsen geen cookies en slaan geen gegevens op.

Werken in teams

In PingVP maak je heel makkelijk accounts aan voor je medewerkers. Je bepaalt zelf wie welke rechten krijgt. Zo behoud je altijd de controle.

Wil je weten hoe PingVP jouw bedrijf verder kan helpen?

Onze benchmark garantie

We halen de benchmark gegarandeerd.

PingVP maakt het mogelijk om van video een weddenschap te maken. Omdat we data uit honderden smart video’s hebben verzameld, weten we precies wat wel en niet werkt. Daarom durven we het aan om een benchmark met je af te spreken. Deze halen we gegarandeerd. 

Halen we de benchmark niet?

 Dan verbeteren we de video gratis voor je. Maar ook als je bij de grote groep klanten hoort die de benchmark al vanaf dag één halen, blijven we je prestaties monitoren. Zo doen we er alles aan om het rendement van jouw video te maximaliseren.

ping media benchmark
Moving vorm
Moving vorm

Ping VP
is bekroond met een
Dutch Interactive Award

driehoek ping branding

Interactieve en personalized video

PingVP maakt het – als enige in Nederland – mogelijk om je video’s interactief te maken én te personaliseren. Met interactieve buttons en gepersonaliseerde doorklikmogelijkheden, optimaliseer je de volledige klantreis. Dit maakt de kans dat je bezoekers de funnel voltooien vele malen groter dan met traditionele marketing.

CASE

Hoe PostNL PingVP succesvol gebruikt

Brand automation met Ping Brand Studio

Met Ping Brand Studio krijg je een tool in handen waarmee je automatisch thumbnails, logo’s en interactieve eindkaarten aan bestaande en aan nieuwe video’s toevoegt.
Daarmee ben je niet alleen consistent qua merkstijl, maar creëer je ook meer engagement voor je online video’s.

Verandert je merkstijl? Dan kunnen wij in één klap al jouw video’s aanpassen aan de nieuwe stijl. Makkelijk toch?

Meer weten?
Bekijk de video, of neem contact met ons op!

Andere oplossingen

Personalized Video

Maak je video persoonlijk en krijg gemiddeld 3x meer kijkers, 3x meer kliks en véél meer engagement. Verhoog vandaag nog je ROI.

Interactieve Video

Wil jij meer engagement, meer clicks en online meer interactie met je klant? Kies dan voor interactieve video!

Uitleg- en Instructievideo

Wij helpen jouw klant succesvol door al jouw processen heen met effectieve uitleg en instructievideo’s. Scheelt calls en stimuleert self care.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.