Versterk je employer brand en wervingsstrategie

JOUW DOEL

In de dynamische wereld van HR-marketing is het cruciaal om niet alleen intern sterk te communiceren, maar ook om een aantrekkelijk werkgeversmerk te bouwen en toptalent aan te trekken en te behouden. Smart video vormt de brug tussen je bedrijfscultuur en de verwachtingen van huidige én toekomstige medewerkers.

Talent aantrekken

Vertel het unieke verhaal van je bedrijf met boeiende wervingsvideo's die de essentie van je merk vastleggen en kandidaten verleiden.

Employer branding versterken

Laat zien wat je als werkgever te bieden hebt en onderscheid jezelf in de markt door je waarden en cultuur op een authentieke manier te presenteren.

Geautomatiseerde pre-selectie

Gebruik interactieve video en gamification om kandidaten te screenen op hun geschiktheid.

On- en Offboarding stroomlijnen

Zorg voor een soepele overgang voor nieuwe medewerkers met onboarding video's die hen verwelkomen en informeren, en bied ondersteuning tijdens het offboarden met respectvolle en duidelijke communicatie.

Door alle fasen van de employer journey met smart video te verrijken, creëer je een consistente ervaring die de tevredenheid en het engagement van medewerkers verhoogt, terwijl je jouw positie als voorkeurswerkgever versterkt.

RESULTATEN

Wat maakt smart video zo effectief?

Met smart video zorg je voor een unieke en persoonlijke boodschap. Dit resulteert in effectieve en efficiëntie communicatie met toekomstige en bestaande medewerkers.  Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van video tijdens het onboardingsproces van nieuwe medewerkers, zodat ze kennis kunnen maken met de missie en visie van jouw organisatie. Bovendien kun je video inzetten om jouw medewerkers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en ze gemakkelijk laten kennismaken met nieuwe software of apps, wat hun gebruik direct een boost geeft.

ping video play icons

Wat mag je gemiddeld verwachten?

Open ratio
0 %
Uitkijk ratio
0 %
zet volgende stap in jouw funnel
0 %

ONZE OPLOSSINGEN

ping driehoek branding
ping driehoek branding

Train jouw medewerkers met interactieve videotraining zodat ze zelf controle hebben over hun leerproces. 

➜ Lees meer

Bied je medewerkers een warm en gepersonaliseerd welkom gebaseerd op hun functie.

➜ Lees meer

Interactieve en gepersonaliseerde e-learning video’s bieden veel voordelen voor organisaties die hun opleidingen en trainingen willen verbeteren.

➜ Lees meer

Interactieve en persoonlijke video inzetten? Het begint allemaal bij PingVP.

➜ Lees meer

Tijd voor een kennismaking?

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen met het verbeteren van je interne communicatie?

CASE

Zo doet CBS dit.

Nieuwe medewerkers ontvangen een boeiende, interactieve welkomstvideo via e-mail, waarin de visie, doelstellingen en structuur van de organisatie helder worden uitgelegd. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een goed geïnformeerde start.

ping media benchmark

Interne communicatie optimaliseren?

Wat verandert er in de cao? Wat voor salaris krijg ik volgend jaar? Hoe werkt de nieuwe app van ons bedrijf? Allemaal vragen waarmee je medewerkers kunnen komen. Wat als je al deze vragen in één keer kunt beantwoorden? Duidelijk, informeel en doeltreffend. Met video krijg je het voor elkaar.
Interactieve video is ideaal om complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen. Het is snel te consumeren, makkelijk te begrijpen en goed te onthouden. Door video in te zetten in je interne communicatie, creëer je betere én blijere medewerkers.

Andere doelen

Branding & awareness

Vergroot het merkbewustzijn en de branding van jouw organisatie.

Conversie verhogen

Creëer waardevolle interactie en verhoog de netto conversie.

Personalisatie & smart video

Verhoog je ROI met interactieve en persoonlijke video

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.