Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Ping en we hebben meer dan 15 jaar ervaring met het maken van interactieve, persoonlijke en dynamische video’s. Prijswinnend in de ontwikkeling van onze unieke videotechnologie. Door een creatieve insteek te combineren met een datagedreven aanpak, helpen we jouw organisatie om meetbare doelen te behalen.

Sterke merken ​

Ping werkt voor sterke merken. Essentieel als we gaan samenwerken, is dat je de ambitie hebt om je customer experience naar het hoogste niveau te brengen.
Jouw organisatie streeft naar de top en van een samenwerkingspartner verwacht je niets minder. Zo versterken we elkaar en bereiken we samen jouw marketingdoelen. 

Onze visie op content

Video heeft de kracht om mensen in beweging te brengen. Wij doen er alles aan om die kracht voor jou in te zetten. Met content die opvalt, de kijkers aanspreekt en hen in beweging brengt. En die hen helpt om vragen te beantwoorden, je product of dienst beter te begrijpen en nieuwe producten te leren kennen. 

Betrouwbare partner

Uniek aan Ping is de combinatie die we maken tussen development en creatie. In ons bedrijf beschikken we over al het talent dat nodig is om sterke video’s te maken: strategen, regisseurs, creatives, editors, animators en meer. Daarnaast kunnen we alle stijlen, vormen en soorten video maken. Het bewijs? De grootste merken van Nederland zijn al jaren trouwe klant. 

Zij gingen je voor:

Uniek videoplatform

PingVP is het eigen videoplatform van Ping. Dankzij de innovatieve technologie vormt het de perfecte basis voor smart video. Het platform beschikt over alles wat je organisatie nodig heeft om van elke video een succes te maken: een branded player, uitgebreide statistieken en een privacyveilig design. En natuurlijk de technologie om video’s interactief en persoonlijk te maken. 

Het Ping Bos

Bomen
0
Ton
0

Maatschappelijk verantwoord ondernemen ​​

HET PING BOS

Met ons werk willen we de wereld een stukje mooier maken. Niet alleen door mooie video’s te maken, maar ook door goed te zijn voor het milieu. Daarom maken we onze videoproducties zoveel mogelijk CO2-neutraal. Wij planten achteraf geen bomen voor onze producties, wij hebben al een bos. Wij compenseren vooruit. En voor elke productie wijzen wij het aantal bomen toe dat nodig is om de productie klimaatneutraal te maken.
Daarnaast werken we zoveel mogelijk samen met lokale partijen. En reizen we als het even kan met de trein. 

ECOVADIS RATING

We hebben de bronzen medaille ontvangen van EcoVadis,
wat onze positie in de top 35% erkent op het gebied van milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Ping ons

Video als next level marketingstrategie inzetten?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We komen snel bij je terug.