Onze 360o aanpak

Bij Ping combineren we ervaring in video- en animatieproducties met smart video technologie en data. Onze unieke mix van kennis en technologie onderscheidt ons.

Om snel en efficiënt jouw doelstellingen te realiseren, hebben we een eigen workflow ontwikkeld. Hierbij word jij als opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd, terwijl je tegelijkertijd optimaal profiteert van een resultaatgerichte en data-gedreven aanpak.

We starten elke samenwerking met een duidelijke doelstelling en benchmark. Ons team, bewezen methodes, en uitgebreide ervaring zorgen er vervolgens voor dat je jouw doelstellingen behaalt.

 

Videostrategie & data-analyse

De eerste stap is altijd het vaststellen van een strategie. Daarbij gaan we uit van jouw doelstelling. Wil je meer online sales realiseren, of juist meer tevreden klanten en je NPS-score verbeteren? Jouw doel is voor ons altijd de basis en het uitgangspunt.Vervolgens werken we een strategie uit om dat doel te bereiken. We bekijken welke data beschikbaar is voor gebruik in jouw smart videocampagne en bepalen samen welke klantdata zal bijdragen aan het behalen van jouw doelstelling.Daarnaast doorlopen we altijd zelf jouw customer journey. Op basis daarvan brengen we een advies uit: welk type smart video en welke data levert jou de beste return on investment op, in welke stappen van de customer journey en hoe zetten we dit optimaal in?

Samen jouw videostrategie bepalen?
➜ Neem contact op voor een gratis consult

Concept & creatie

Als de strategie staat, is het tijd om creatief aan de slag te gaan. Ons team bedenkt een concept dat aansluit op je doelstellingen. Dit werken we uit in de vorm van een (animated) storyboard. Ook gaan onze copywriters aan de slag met het script. Dit concept leggen we aan je voor, zodat we samen tot een definitieve versie komen die past bij je branding én doelgroep.

Benieuwd naar creatieve concepten die werken?
➜ Bekijk ons portfolio en zie hoe wij merken tot leven brengen

Productie

Daarna gaat de videoproductie van start. Voor de ene video creëren we de animaties, de andere nemen we op in onze studio of op een locatie naar keuze. Dat doen we met ons eigen team van makers of in samenwerking met het mediateam van jouw organisatie. Wil je in de video gebruikmaken van een presentator of voice-over? Ook hiervoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan talenten, zodat we voor elk type video een passende presentatie of stem kunnen vinden.

Distributie

Video klaar? Dan is het tijd om hem aan het grote publiek te tonen. Ons eigen videoplatform PingVP is de beste basis voor succes. PingVP is betrouwbaar, privacyveilig én volledig ingericht voor jouw organisatie. Zo heb je de volledige controle over de distributie van je video. Uiteraard kunnen we de video ook verspreiden op social media. Ook hier zorgen we ervoor dat alles tot de laatste pixel perfect staat, zodat je kijkers de beste beleving krijgen. Na livegang houden we de prestaties nauwlettend in de gaten.

Klaar om je bereik te maximaliseren?
➜ Neem contact op voor een gratis demo.

Optimalisatie

Ook al is de video klaar, wij zijn dat eigenlijk nooit. Bij Ping streven we er continu naar om het beter te doen. Nóg meer kijkers. Nog meer clicks. Nog meer conversie. Zodat we de benchmark die we hebben afgesproken halen, en er het liefst overheen gaan. Dankzij PingVP hebben we tot in detail inzicht in de cijfers van alle video’s die we maken. Deze informatie zetten we in om de resultaten verder te verbeteren. Zo blijven we de benchmark steeds een stukje hoger leggen. Met hogere open rates, langere viewing ranges en meer kansen om jouw doelen te behalen.

Niet tevreden met de resultaten van jouw bestaande video-bibliotheek?
➜ Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor optimalisatie met onze online video-specialisten.

Wij zijn jouw Full-Service Videopartner!

Bij Ping brengen we jouw visie tot leven van het eerste concept tot en met de livegang van jouw productie. Ons multidisciplinaire team van strategen, data-specialisten, filmmakers, animators, editors, developers en creative directors werkt actief samen om jouw doelstelling te behalen.

Onze grootte en onze specialistische expertise stellen ons in staat om altijd snel en efficiënt te leveren. Of je nu op zoek bent naar een simpele, maar doeltreffende interactieve animatie of een uitgebreide high-end videoproductie, we hebben de vaardigheden, de technologie en de toewijding om het te creëren. Bovendien blijven we de prestaties van jouw campagne voortdurend volgen, ook na de publicatie.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.