Nog even en je
kan je vliegtuigstoel reserveren

TUI persoonlijke stoelkeuze video

opdrachtgever

TUI

Platform

PingVP

Opdrachtgever

TUI

Opdracht

Meer tevreden reizigers, minder calls

Oplossing

Personalized video, Interactieve video

Platform

PingVP

DE UITDAGING

In de dynamische wereld van reisorganisaties staat TUI bekend als een pionier die voortdurend streeft naar verbeteringen in de reiservaring van hun klanten. Een onderdeel waar reizigers veel vragen over hebben is het online inchecken en het reserveren van stoelen. De uitdaging: Hoe zorg je dat klanten op een laagdrempelige manier door dit proces worden geloodst?

ONZE OPLOSSING

Interactieve en persoonlijke onboardingvideo

Om reizigers op een laagdrempelige manier goed te informeren en self care te stimuleren is gekozen voor een gepersonaliseerde, dynamische en interactieve smart video. Reizigers ontvangen de video via e-mail. Samen met de CX-specialisten van TUI is in kaart gebracht waar en wanneer in de customer journey het beste moment is om reizigers te informeren.

De video is hyper gepersonaliseerd: De bestemming en de eventuele benodigde visa, het moment van vertrek, het reisgezelschap: De smart video past zich hier automatisch op aan.

Door reisgegevens op maat te presenteren en interactieve elementen toe te voegen aan de smart video, zorgen we ervoor dat de boodschap niet alleen op een effectieve en laagdrempelige manier wordt overgebracht, maar ook dat de kijker indien gewenst direct de vervolgstappen kan zetten in de klantreis.

RESULTATEN

Minder klantvragen, meer selfcare & meer tevreden reizigers

De smart videoproductie kent in totaal 85 dynamische varianten, afhankelijk van de tijd tot vertrek, de bestemming en het reisgezelschap. In de varianten waarin een kijker direct een vervolgstap kan zetten in de klantreis, doet een significant deel van de reizigers dit ook. In de scenario’s waarbij het doel voornamelijk is om de klanten te informeren, is het kijkbereik leidend. Dit is een belangrijke indicator of de inhoud en de video zelf als relevant en interessant wordt ervaren door de kijker. Ook op deze parameter scoort de video bijzonder goed.

Gemiddelde CTR
0 %
Kijkbereik
0 %

TESTIMONIAL

"

In Ping hebben we een betrokken partner gevonden waarmee we onze geïntegreerde aanpak om reizigers te ontzorgen en onbezorgd te laten genieten van hun reis verder weten te optimaliseren. We zien een duidelijke meerwaarde in de oplossing die Ping biedt met smart video, eentje die bijdraagt aan onze bedrijfsdoelstellingen.

Cecilia Trussart

Customer Services TUI
tui case vliegtuig

Ook klanten beter informeren en de volgende stap laten zetten in je klantreis?

Meer werk van Ping zien?

 

Video

Zilveren Kruis

Interactieve video 

Je zorgkosten uitgelegd

 

CASE

GrandVision

Personalized video, Interactieve video 

Van Pearle Studio naar GrandOptical

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.