Video Branding

Een consistente merkstijl zorgt voor herkenbaarheid van je merk. Met goede video branding bouw je een professioneel imago op en wek je vertrouwen bij je doelgroep. Bij Ping helpen we je om een sterke en herkenbare videobranding op te zetten voor jouw organisatie.

Het effect?

ping play buttons in snelweg formatie

Het effect?

pingvp branding guide

Onze aanpak

Bij het opbouwen van je videomerkstijl vertrekken we vanuit je huisstijl. Wat staat er al, en hoe vertaal je dit door naar werkbare videobranding? Vervolgens ontwikkelen de creatives van Ping een brandguide. Hierin vind je richtlijnen en templates die je zelf kunt toepassen. Door onze kennis over effectieve video hieraan toe te voegen, ontstaat een videomerkstijl die resultaat oplevert.

CASE

Zo doet
’S Heeren Loo dit

Hoe zorg je dat al je video-uitingen, die door 17.000 medewerkers verdeeld over heel Nederland worden gemaakt, on brand zijn?

Consistentie is gratis, inconsistentie kost je tot 23% aan omzet.

Brand automation met Ping Brand Studio

Veel organisaties worstelen met het on brand krijgen van hun eigen videobibliotheek. Met Ping Brand Studio krijg je een tool in handen waarmee je automatisch thumbnails, logo’s en interactieve eindkaarten aan bestaande en aan nieuwe video’s toevoegt.
Daarmee ben je niet alleen consistent qua merkstijl, maar creëer je ook meer engagement voor je online video’s.

Verandert je merkstijl? Dan kunnen wij in één klap al jouw video’s aanpassen aan de nieuwe stijl. Makkelijk toch?

Meer weten?
Bekijk de video, of neem contact met ons op!

Waarom videobranding?

De strijd voor aandacht op social door het enorme aanbod van online video is zo hevig, dat veel boodschappen verloren gaan. Met een consistente videomerkstijl zorg je voor merkherkenning en maximaliseer je de ROI.

Videomerkstijl voor social media

social media logos

Naast de branding voor je eigen below-the-line uitingen, maakt Ping ook een specifieke gids voor je videomerkstijl op social media. Op basis van best practices stellen we richtlijnen op waar je social media-team meteen mee aan de slag kan. Zo haal je ook het maximale uit video op je socials.

Andere oplossingen

Videomarketing

Wij ontwikkelen jouw video-campagnes voor alle platformen en voor elke doelgroep. Inclusief benchmarkgarantie.

Personalized Video

Maak je video persoonlijk en krijg gemiddeld 3x meer kijkers, 3x meer kliks en véél meer engagement. Verhoog vandaag nog je ROI.

Interactieve Video

Maak al je video’s eenvoudig interactief, dynamisch en persoonlijk met het nummer 1 smart video platform van Nederland.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.