Ik heet je van harte welkom!

CBS persoonlijke welkom video

opdrachtgever

CBS

Platform

PingVP

Opdrachtgever

CBS

Doelstelling

Onboarding & employer branding

Oplossing

Personalized video, Interactieve video

Platform

PingVP

DE VIDEO

DE UITDAGING

Hoe zorg je dat nieuwe medewerkers zich persoonlijk welkom voelen binnen jouw organisatie én de visie, doelstelling en structuur van je organisatie leren kennen nóg voor hun eerste werkdag?

ONZE OPLOSSING

Persoonlijke, interactieve welkomstvideo  

Een gepersonaliseerde, dynamische en interactieve welkomstvideo die bestaat uit meerdere clips. De nieuwe medewerker ontvangt geautomatiseerd de gepersonaliseerde video en wordt in de video niet alleen welkom geheten door de directeur-generaal van het CBS, maar krijgt ook een video over het eigen team te zien en uitleg over de onstaansgeschiedenis van het CBS.

RESULTATEN

Hogere medewerkers-tevredenheid

Hogere medewerkerstevredenheid

De doelstelling van deze smart video is meer dan alleen een warm welkom geven. Of zoals Angelique Berg, de directeur-generaal van het CBS zelf zegt in de video ‘Feit is dat een goede onboarding de medewerkerstevredenheid verhoogt’.

Nieuwe medewerkers beginnen dankzij de video beter geïnformeerd aan hun nieuwe baan, zijn beter bekend met de missie van het CBS en kennen na het zien van de persoonlijke video de rol van hun team binnen de organisatie.

Engagement
0 %
kijkbereik
0 %

TESTIMONIAL

"

Het was al lang onze wens om onze onboarding te verrijken met een persoonlijke en interactieve welkomstvideo. We hebben een marktoriëntatie gedaan en daaruit kwam Ping Media duidelijk naar voren als de meest geschikte partner. Niet alleen omdat ze de techniek in huis hebben en konden koppelen met ons HR systeem, maar ook het concept en creatie van de video’s verzorgen. We hebben de samenwerking als prettig en professioneel ervaren en zijn blij met het resultaat, waarbij we nieuwe medewerkers volledig geautomatiseerd met smart video welkom heten. De reacties van onze nieuwe collega’s zijn super leuk en geeft ze zelfs voor ze beginnen een warm welkom.

Jeroen Rutten

Recruitment Coördinator CBS
CBS header

Wil je weten hoe PingVP jouw bedrijf verder kan helpen?

Meer werk van Ping zien?

 

Case

KPN

Interactieve video

Je KPN-pakket zelf aansluiten?

 

CASE

NHL Stenden

Personalized video, Interactieve video

Een dag in het leven van….

Stuur ons een Ping!

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.