Videomarketing

De creatie van een video begint met een goed idee. Maar om met video je marketingdoelen te bereiken, is meer nodig. Bij Ping maken we creatieve video’s die resultaat behalen. Je creëert merkbekendheid, genereert concrete leads en valt op in de dagelijkse stroom van online video. 

Het effect?

ping play buttons

Het effect?

Zo werkt videomarketing

Video verdient een structurele plek in je marketingmix. Bij Ping helpen we je om je online doelgroep te overtuigen. Dat doen we door creatieve ideeën om te zetten in videocontent die awareness creëert voor je merk en concrete leads genereert. Met sterke triggers die stimuleren om de video uit te kijken. En daarna in actie te komen. 

CASE

Klanten ontvangen een unieke interactieve welkomstvideo waarin de nieuwe merknaam en merkbelofte worden gepresenteerd. Deze smart video biedt niet alleen een persoonlijke aanbieding maar ook interactieve buttons om de nieuwste collectie te bekijken of direct een winkelafspraak te maken.

0 %
0 %
0 %

Gegarandeerd resultaat

Conversie
0 %

Bij Ping maken we al meer dan 15 jaar succesvolle videocontent voor digitale media. Daarbij stellen we hoge eisen aan onszelf. Onze benchmark voor videomarketing ligt ver boven het marktgemiddelde.
Bij de start van onze samenwerking doen we de belofte dat we die benchmark voor jou halen. Lukt dat niet, dan verbeteren we de video gratis. Zo ben je verzekerd van een goede return on investment.

Videomarketing is een succesvolle manier om personeel te werven.

Bereik iedere doelgroep

Gen Z communiceert volop in beeld. Ze scrollen uren op social media, maar hun aandachtspanne is kort. Meteen de aandacht trekken is daarom essentieel. Dat is uitdaging één. Die aandacht daarna vasthouden is een tweede. Ping is specialist in beide. Niet alleen voor de jongeren van Gen Z, maar voor elke generatie. 

Andere oplossingen

Personalized Video

Maak je video persoonlijk en krijg gemiddeld 3x meer kijkers, 3x meer kliks en véél meer engagement. Verhoog vandaag nog je ROI.

Videobranding

Wij helpen je bij het ontwikkelen van een eigen videomerkstijl die zorgt dat jouw merk op de juiste manier wordt geladen.

Uitleg- en Instructievideo

Wij helpen jouw klant succesvol door al jouw processen heen met effectieve uitleg en instructievideo’s. Scheelt calls en stimuleert self care.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.