Personalized video

Boost je marketingstrategie met gepersonaliseerde en dynamische video’s. Bereik klanten op een unieke manier en creëer een ongekend niveau van betrokkenheid en impact. Met gepersonaliseerde video stem je jouw boodschap direct af op de individuele behoeften en voorkeuren van je klanten. Verras, erken en inspireer je doelgroep.

Het effect?

ping play buttons

Het effect?

Zo werkt personalized video

Bij Ping hanteren we voor gepersonaliseerde en dynamische video een unieke aanpak, waarbij je volledige controle houdt over jouw klantdata en je geniet van een maximale privacybescherming. Onze aanpak, die is beloond met een Dutch Interactive Award, is 100 privacy by design. Persoonlijke klantinformatie is geen onderdeel van de video zelf, maar wordt getoond in een interactieve laag over de video heen. We laden deze gegevens live in vanuit jouw CRM-systeem, waardoor video’s niet per kijker apart worden gegenereerd. Dit bespaart op streamingkosten en voorkomt opslag van persoonlijke gegevens op onze servers.

CASE

Zo doet PostNL dit

Klanten van PostNL ontvangen op de verjaardag van hun MijnPostNL-account een smart video die ze helpt om nog beter gebruik te kunnen maken van de diensten van PostNL. Meer dan 80% van de ontvangers geeft aan tevreden, of meer dan tevreden te zijn met de smart video.

0 %
0 %

De aanpak van Ping

Klanttevredenheid
0 %

PostNL stuurt klanten een persoonlijke dynamische video als hun MijnPost NL account jarig is. De video toont niet alleen de woonplaats en straat van de ontvanger, maar ook het aantal pakketten dat de kijker in het afgelopen jaar heeft ontvangen. De video eindigt met een gepersonaliseerde en interactieve call to action waarin de kijker op basis van zijn, of haar eigen gebruik van de app tips krijgt om optimaal te kunnen genieten van de diensten van PostNL. Een forse meerderheid van de kijkers geeft aan tevreden of meer dan tevreden te zijn over de video.   

Meer weten?

Wil je weten hoe persoonlijke video kan bijdragen aan het behalen van jouw marketingdoelstellingen? Maak vrijblijvend een afspraak

laptops met branding ping media

Next level
video platform

Om persoonlijke, interactieve en dynamische video mogelijk te maken, gebruiken wij het in eigen huis ontwikkelde videoplatform PingVP.

Dit prijswinnende platform biedt oneindige videomogelijkheden en wordt gebruikt door de grootste merken van Nederland.

PingVP

Probeer het zelf!

Creëer hier je eigen persoonlijke video

maak je eigen persoonlijke video

Privacy by design

PingVP is gebouwd volgens het privacy by design-principe. Dit houdt in dat jij persoonlijke, interactieve en dynamische video kunt inzetten, zonder dat je daarvoor jouw klantdata hoeft te delen met derde partijen. Het platform is 100% cookieless. Tegelijkertijd ben je wel in staat om individueel kijkgedrag te registeren en daarop te anticiperen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op

pingvp flow crm email server player
Moving vorm
Moving vorm

Met gepersonaliseerde dynamische video creëer je een unieke en relevante boodschap voor elke kijker.

driehoek ping branding

Onze 360ºaanpak

Optimaliseer je videostrategie met onze 360 graden aanpak voor gepersonaliseerde en dynamische video’s. Ons team van persoonlijke videospecialisten helpt je om gedetailleerde klantprofielen te ontwikkelen en relevante videocontent te creëren. Van het ontwerpen van de videoflow tot het implementeren van geavanceerde personalisatietechnieken, wij ontzorgen je bij elke stap van het proces.

Bereik snel en doeltreffend ongeëvenaarde resultaten voor je marketingdoelen met onze holistische benadering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze 360 graden aanpak jou kan helpen om indrukwekkende resultaten te behalen met gepersonaliseerde en dynamische video’s.

Andere oplossingen

Interactieve video

Is jouw organisatie nog niet klaar voor persoonlijke video? Kies dan voor interactieve video. Dat leidt direct tot meer engagement en meer conversie.

Ping Video Platform

Maak al je video’s eenvoudig interactief, dynamisch en persoonlijk met het nummer 1 smart video platform van Nederland.

Uitleg- en Instructievideo

Help je klant met effectieve uitleg- en instructievideo’s. Zorgt aantoonbaar voor minder calls en meer klanttevredenheid.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.