Interactieve video

Verhoog engagement en conversie met interactieve video door klanten controle te geven en actieve deelname in hun klantreis te stimuleren. Dit verbetert niet alleen kijktijden maar biedt ook dieper inzicht in klantbehoeften. Til je marketingstrategie naar een hoger niveau.

 

Het effect?

ping play buttons

Het effect?

Zo werkt interactieve video

Van serious gaming tot shoppable video, van stapsgewijze instructie tot gepersonaliseerde kijkroutes: Of je nu wilt entertainen, informeren, betrekken of verkopen, interactieve video is de perfecte tool om je boodschap over te brengen op een boeiende en impactvolle manier.

Met onze in eigen huis ontwikkelde interactieve videotechnologie bieden wij jou de mogelijkheid om alle denkbare interactie toe te voegen aan jouw video’s.

CASE

Zo doet
Vattenfall dit

Klanten van Vattenfall ontvangen een interactieve test in een smart video. Na het beantwoorden van vijf vragen krijgen klanten op maat gemaakte bespaartips, die ze leiden naar een uitgebreid persoonlijk bespaarprogramma. 

0 %
0

Interactieve video werkt!

Conversie
0 %

Interactieve video zorgt niet alleen voor directe betrokkenheid van je kijker, maar het zorgt ook dat jouw doelgroep langer kijkt. Dit blijkt uit de statistieken van ons eigen videoplatform PingVP.

Nog veel interessanter: Zet je interactieve video in om jouw marketingdoelstellingen te behalen, bijvoorbeeld om meer downloads van je app te realiseren, of voor meer cross- en upsell, dan garanderen wij een conversie van 13%.

En blijft jouw video steken op een conversiecijfer dat lager ligt? Dan passen wij jouw video gratis voor je aan, net zo lang aan tot jij die conversie wél haalt. Dat noemen we de benchmark garantie.

Kijken = Klikken = Kopen

De bewezen formule achter interactieve video

Onze 360ºaanpak

Om jouw klantreis te kunnen verrijken met interactieve video, starten we altijd met het zelf doorlopen van jouw klantproces. We worden dus klant en schaffen jouw dienst of product aan en proberen het zelf uit. Op basis van deze ervaring en jouw doelstelling, krijg je van ons een eerlijk advies: Voegt interactieve video waarde toe aan jouw klantreis en zo ja: Waar? En wat kun je dan voor resultaat verwachten?

laptops met branding ping media

Next level
video platform

Om interactieve video mogelijk te maken, gebruiken wij ons eigen videoplatform PingVP. Dit platform biedt merken oneindige interactie- en personalisatiemogelijkheden.

PingVP

Andere oplossingen

Interactieve instructievideo

Wij helpen jouw klant succesvol door al jouw processen heen met effectieve uitleg- en instructievideo’s.

Gepersonaliseerde video

Maak je video persoonlijk en krijg gemiddeld 3x meer kijkers, 3x meer kliks en véél meer engagement. Verhoog vandaag nog je ROI.

Ping Video Platform

Maak al je video’s eenvoudig interactief, dynamisch en persoonlijk met het nummer 1 smart video platform van Nederland.

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.