Méér en méér betrokken klanten?

JOUW DOEL

Personalisatie leidt tot meer betrokken klanten. Maar we weten ook dat het een uitdaging kan zijn om dit op grote schaal te realiseren. Smart video van Ping maakt grootschalige en geautomatiseerde personalisatie mogelijk, met voor elke klant een unieke boodschap. Dit resulteert niet alleen in meer en meer betrokken klanten, maar ook tot 3 keer meer kijkers en clicks dan reguliere online video.

RESULTATEN

Wat maakt smart video zo effectief?

Door je customer journey te verrijken met smart video, help je klanten om je product beter te begrijpen, beantwoord je vragen voor ze gesteld zijn en verbeter je het gevoel dat ze hebben bij je organisatie. Dit leidt tot meer tevreden en dus meer loyale klanten en een optimale customer life cycle. Met smart video van Ping integreer je al jouw klantdata met dynamische videocontent, waardoor je communicatie geautomatiseerd wordt afgestemd op het profiel van de individuele kijker, wat resulteert in meer kijkers, betere kijktijden en meer clicks.

Wat mag je gemiddeld verwachten?

Open ratio
+ 0 %
Uitkijk ratio
0 %
zet volgende stap in jouw funnel
0 %

ONZE OPLOSSINGEN

ping driehoek branding
ping driehoek branding

Verhoog het engagement op je campagnes met interactieve video. Laat je klant hun eigen route door de video bepalen en direct vervolgstappen zetten in jouw funnel.

➜ Lees meer

Maak het persoonlijk en relevant. Verwijder onnodige ruis uit je klantcommunicatie met persoonlijke video.

➜ Lees meer

Interactieve en persoonlijke video inzetten? Het begint allemaal bij PingVP.

➜ Lees meer

Tijd voor een kennismaking?

Wil je meer weten over hoe we je helpen met het personaliseren van jouw klantcommunicatie?

CASE

Zo doet
Vattenfall dit.

Klanten van Vattenfall ontvangen een interactieve test in een smart video. Na het beantwoorden van vijf vragen krijgen klanten op maat gemaakte bespaartips, die ze leiden naar een uitgebreid persoonlijk bespaarprogramma. 

Personalisatie verrijkt de customer Journey

Elk contactmoment is een kans om een unieke ervaring te bieden. Gebruik personalized video’s om nieuwe klanten welkom te heten, stimuleer het gebruik van jouw dienst, of product en creëer meer tevreden gebruikers en behoud bestaande klanten met aanbiedingen op maat.

Ping biedt strategisch advies voor het maximaliseren van de ROI met personalisatie op sleutelmomenten van de customer journey. Met meer dan 15 jaar ervaring en data van ons Ping Videoplatform, identificeren we de momenten die het meest profiteren van een persoonlijke aanpak.

Andere doelen

Branding & awareness

Vergroot het merkbewustzijn en de branding van jouw organisatie.

Conversie optimalisatie

Creëer waardevolle interactie en verhoog de netto conversie.

Interne communicatie verbeteren

Optimaliseer en verrijk jouw employer journey

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.