Een dag in
het leven van….

Klant

NHL Stenden

Doelstelling

Conversie verhogen van aanmelding naar inschrijving

Oplossing

Personalised, Interactieve en Dynamische Video

Platform

PingVP

DE UITDAGING

NHL Stenden Hogeschool wil studenten die zich aanmelden voor een studie persoonlijk benaderen, om zo te laten zien dat ze betrokken zijn bij hun studenten. Door een positieve indruk te geven van de hogeschool willen ze studenten aanmoedigen om hun aanmelding definitief te maken met een inschrijving. De student moet het gevoel krijgen dat hij of zij de juiste studiekeuze heeft gemaakt.

ONZE OPLOSSINGEN

Persoonlijke video

In de video laten we zien hoe jouw dag eruit zou zien als je gaat studeren aan de NHL Stenden Hogeschool. Van brainstormsessies en colleges tot aan een goede kop koffie bij de barista van de school, en ‘s avonds wordt er natuurlijk gefeest. Je wordt meegenomen door medestudenten, loopt door de gangen van de school en sluit aan bij een boeiende les.

We gebruiken veel verschillende stijlen en graphics om een social media ervaring te creëren. Instagram posts, Snapchat filters en vlogs van leraren zorgen ervoor dat de beeldtaal aansluit bij de wereld van de doelgroep. En als je goed kijkt zie je dat veel van deze elementen ook gepersonaliseerd zijn.

RESULTATEN

Positieve feedback

Uit het onderzoek komt een positieve betrokkenheid en beleving onder de studenten naar boven en ook de cijfers van de video bevestigen dit.
De open-rate en het kijkbereik scoren boven de benchmark, respectievelijk, 79% en 78%, maar de ultieme bevestiging van het resultaat was de click through rate van 49%. Dat betekent dat 49% van de kijkers op de knoppen drukt van de video.

De resultaten

0 %
Klikt door om de video te bekijken
0 %
Kijkt de video uit
0 %
Klikt in de video op een knop

TESTIMONIAL

"

Er is een hogere betrokkenheid en de resultaten laten een stijging zien in conversie. De video heeft het verschil gemaakt in de studentreis door deze te verrijken met interactieve en persoonlijke content.

Inge Toering

NHL Stenden

Wil je weten hoe Ping
jouw bedrijf verder kan helpen?

Meer werk van Ping zien?

 

CASE

GrandVision

Persoonlijke, interactieve welkomstvideo 

Van Pearle Studio naar GrandOptical

 

Case

PostNL

Persoonlijke video

We hebben een cadeautje voor u!

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken?
Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.