Brunel's
Waterstof Opleiding

Brunel waterstofopleiding video

opdrachtgever

Brunel

Platform

PingVP

opdrachtgever

Brunel

Doelstelling

Waterstof Opleiding en Bewustzijn Vergroten

Oplossing

Online video

Platform

PingVP

DE UITDAGING

Brunel, een belangrijke speler in de energie transitie, stond voor de uitdaging om het bewustzijn rondom hun geaccrediteerde waterstof opleiding te vergroten. Waterstof is een cruciaal onderdeel van de toekomstige energievoorziening, en Brunel speelt een leidende rol in het opleiden van engineers en andere stakeholders om de benodigde kennis en expertise op te bouwen. De klantvraag was duidelijk: een video maken die niet alleen het belang van de opleiding benadrukt, maar ook het aantrekken van deelnemers stimuleert.

 

ONZE OPLOSSING

Meeslepende Storytelling in Documentairevorm

Het concept werd tot leven gebracht door de verhalen van de leerlingen centraal te stellen. De documentaire volgde hen door de opleiding, waarbij ze geïnterviewd werden over hun ervaringen en groei. Aanvullend werden verschillende experts in het veld geïnterviewd om de diepgaande impact van de opleiding en het belang van waterstof in de energietransitie te benadrukken.

De productie van de video was een zeer leerzame reis op zich. Met meerdere draaidagen op verschillende locaties konden we de volledige ontwikkeling volgen van een energietransitie-initiatief waarbij Brunel vooroploopt. Het resultaat was drie versies van de video: een korte 30-seconden social media-advertentie, een 1:30 minuten versie voor presentaties, en een uitgebreide 8-minuten integrale video die het volledige verhaal vertelde voor de website.

RESULTAAT

Bewustzijn en Conversie in Overvloed

De doelstellingen van bewustwording en conversie werden ruimschoots behaald bij de doelgroep. Na de release van de video werd er aanzienlijk meer verkeer gegenereerd naar de webpagina met aanvullende informatie. Bovendien was er een merkbare toename in aanmeldingen voor de waterstof opleiding. De video diende als een krachtig hulpmiddel om zowel klanten als studenten, zowel binnen- als buitenland, te bereiken en te inspireren voor deze toonaangevende opleiding in de energietransitie.

Wil je weten hoe Ping
jouw bedrijf verder kan helpen?

Meer werk van Ping zien?

 

Case

PostNL

Personalized video, Interactieve video

We hebben een cadeautje voor u!

 

Video

NZa

Online Video 

De corporate story van NZa

Stuur ons een Ping

Smart video ook voor jou laten werken? Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug.