Geïnteresseerd in het verhogen van conversie en klanttevredenheid? En in het verlagen van klantongemak? Wij helpen je met veel plezier met onze slimme online videotoepassingen en producties.

 

Sinds onze oprichting in 2007 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend full service online video bureau, gespecialiseerd in de productie en distributie van online marketing-, sales-, product- en instructievideo's. Maandelijks bereiken onze producties inmiddels meer dan 2 miljoen Nederlandse huishoudens.

 

Wat we te bieden hebben?

 

Wat wij je kunnen bieden is een unieke combinatie van content creatie, technologie én inzichten. Doordat wij al jarenlang online video produceren in opdracht van de grootste spelers in de Benelux, hebben wij bijzonder veel inzichten opgedaan. A/B testen, conversietrackers, kwalitatief en kwantitatief gebruikersonderzoek, geanonimiseerd big data onderzoek: we waren er bij betrokken en trokken er lering uit.

Daarnaast monitoren wij voortdurend de resultaten van de inmiddels honderden video’s die wij produceerden. Daarbij wordt elke video die wij opleveren na een periode van 6 weken nog eens uitgebreid geanalyseerd en - indien nodig - geoptimaliseerd. Dat is standaard onderdeel van onze werkwijze en daarmee onderscheiden we ons.

Wij adviseren je dan ook graag hoe én waar je video het beste kunt plaatsen voor een optimaal resultaat. Sterker nog: We kunnen je vooraf al vertellen welke resultaat je mag verwachten. En als we denken dat video voor jou geen toegevoegde waarde heeft, vertellen we je het ook. Dat is hoe wij zaken doen. Ping Media produceert niet alleen je video, je vindt in ons ook een partner die je helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Daarbij kun je gebruik maken van ons team van specialisten op het gebied van copywriting, redactie, creatie, motion graphics, montage, film- en videoproductie.


En daar blijft het niet bij: We blijven je op de hoogte houden van de resultaten van jouw producties en het kijkgedrag van jouw klant. Dat is standaard onderdeel van onze veel geroemde aftercare. We zijn sowieso constant bezig om onze honderden online video’s te analyseren om onze resultaten te kunnen blijven verbeteren. We investeren veel tijd en moeite in het onderzoeken, ontwikkelen en verbeteren van onze online video’s. Zodat we jou als klant altijd het best mogelijke product en resultaat kunnen bieden. 


Meer weten? Neem dan conctact met ons op via 033-4621 390 of vul ons contactformulier in!