Iedere klant is anders, met eigen wensen en eisen. Hoe maak je dan een customer journey die altijd relevant is? Ons antwoord: door videocontent te maken, waarin de klant zelf de route kiest. Met interactieve functionaliteiten bepaalt iedere klant hoe hij door jouw content heen beweegt. Zo creëren klanten zelf hun optimale customer journey.


 

In de video’s die we maken, denken we altijd vanuit de klant. We doorlopen de stappen die hij ook zou kunnen nemen. En we ontwerpen intuïtieve routes, voor uiteenlopende klantreizen. Zo maken we interactieve videocontent, waarin de kijker zelf kiest: voor verdieping, voor alle stappen op een rijtje of juist voor directe actie. De routes die we ontwerpen, leiden altijd naar het doel van onze opdrachtgevers: een actie, een download, een aankoop. Maar wel op zo’n manier dat je als klant je eigen route kiest. En je nooit meer hoeft te wachten op wat voor jou relevant is.

Meer weten over interactieve video voor jouw merk? We vertellen er graag meer over. Bel ons direct op 033-4621 390, of neem contact met ons op via ons contactformulier.