Gepersonaliseerde video

Vraag het aan online of content marketers, personalisatie werkt vele malen beter bij het overbrengen van je boodschap. Daarbij werkt een video vele malen beter dan geschreven of statische content. Daarom hebben wij, in samenwerking met Ping Online, PingVP ontwikkeld: een volledig schaalbaar online video platform met eindeloze mogelijkheden voor interactieve en persoonlijke video. Geïnteresseerd? Lees verder over de mogelijkheden.

Interactieve instructie videos

Help je klanten met het worden van slimmere gebruikers van je producten en services, door ze een interactieve online service te bieden die al hun vragen beantwoord. Instructie video’s geven je de kans om klanten je product of service volledig te begrijpen. Zo wordt jouw product gebruiksvriendelijker en worden frustraties snel en eenvoudig weggenomen door een goede service. Klik hier om meer te lezen over Instructie video’s.

Interne campagnes

We maken concepten en produceren motiverende communicatie campagnes om jouw personeel op te leiden of om een nieuw beleid te communiceren. Onze campagnes zijn een totaalpakket; van het eerste concept tot de laatste edit en de analyse van het kijkgedrag. Benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw situatie? Klik hier om snel verder te lezen.