VIDEO ALS TURBO VOOR SEARCH RANKING EN TRAFFIC

Bewegende content doet meer dan je verhaal helder vertellen. Het geeft ook je traffic een enorme boost. Video op je website duwt je omhoog in de SEO-ranking van Google en andere zoekmachines. Omdat a) video volgens zoekmachines heel relevant is voor je klanten en b) omdat bezoekers veel langer op je website blijven dankzij video. En ook dat telt sterk mee in je SEO-ranking.

Is SEO minder belangrijk in de online strategie van jouw merk? Gebruik dan video’s in je e-mails en verhoog je open rate en click through rate. Of zet online video in om consumenten te overtuigen en hen te laten doorklikken. Ping Media is gespecialiseerd in video’s die meetbaar meer online bezoek genereren.


MET ÓF ZONDER YOUTUBE

Ons uitgangspunt voor goede content? Jouw doelstelling. Het videoplatform dat jij inzet, moet dan ook passen bij jouw KPI’s. Wil je een groot bereik? Dan kan een openbaar platform als YouTube goed passen. Video’s op YouTube vergroten je naamsbekendheid én het vertrouwen in je product.

Wil je traffic naar je eigen website vergroten? Of inzicht in het kijk- en klikgedrag van je publiek? Dan publiceren we onze videocontent op jouw site, dankzij ons eigen platform PingVP. Zo gaat alle traffic niet naar YouTube, maar naar jullie eigen site. En: kan Ping Media alle views en clicks tot in detail voor je analyseren.


Meer weten over video voor SEO en traffic? We vertellen er graag meer over. Bel ons direct op 033-46 21 390. Of vul ons contactformulier in, dan bellen we je binnen 24 uur terug.