CONTENT DIE DE HOBBELS IN JE CUSTOMER JOURNEY WEGNEEMT
Video voor klanttevredenheid en hogere NPS


Tevreden klanten betekenen terugkerende inkomsten. Ook zijn blije klanten de beste ambassadeurs. Daarom zetten veel bedrijven in op een hogere NPS, een score voor hoezeer klanten je product of dienst zouden aanraden.
Je NPS verbeteren, kan best lastig zijn. Ieder bedrijf heeft wel hobbels in zijn customer journey. Een installatie die voor klanten moeilijk blijft, een ingewikkelde factuur, een mooi product dat helaas wel een gebruiksaanwijzing nodig heeft.

Ping Media maakt videocontent die hobbels in je klantproces weg nemen. Laagdrempelige, interactieve en gepersonaliseerde video’s. Die je klanten meetbaar blijer maken.


 


HOE ONZE VIDEO'S BIJDRAGEN AAN HOGERE KLANTTEVREDENHEID?

Ping Media werkt voor veel opdrachtgevers die hun klanttevredenheid willen verbeteren. Samen met deze merken duiken wij in hun vraag: op welk punt van de klantreis ondervinden hun klanten obstakels? Voor die hobbel creëren wij gerichte content, die onvrede of ongemak wegneemt.

Propositie

Laat je propositie zien, in plaats van ‘m te beschrijven. Klanten waarderen visuele informatie en video-formats leiden ook nog eens tot hogere conversie. Ook mogelijk: een persoonlijk aanbod op maat: aansprekend en relevant op individueel klantniveau.

Gebruik

Leg uit, laat zien en doe voor. Je maakt het leven van je klanten makkelijker met visuele tips, uitleg- en instructievideo’s of stappenplannen. Deze content scoort hoog in tevredenheid en vermindert het aantal klantvragen.

Proces

Als je iets bestelt, wil je weten waar je aan toe bent. Als je een product ontvangt, wil je weten hoe het werkt. Geef je klant daarom houvast met videocontent: laat hem de bestelling volgen, toon de stappen die hij moet nemen én vertel de stappen die jij nog voor hem gaat zetten.


Uitleg

Bij een product als een hypotheek, een pensioen of een rekening is de klanttevredenheid sterk afhankelijk van hoe helder je je aanbod uitlegt. Videocontent is hierbij laagdrempelig. En als je wil: 100% persoonlijk.

 

Meer weten over hoe je video in kunt zetten om de klanttevredenheid te verhogen? We vertellen er graag meer over. Bel ons direct op 033-4621 390, of vul ons contactformulier in.