MEER CONVERSIE MET INTERACTIEVE VIDEOCONTENT

Wij maken video die converteert. Content die je verder doet klikken en die je overtuigt om direct te bestellen. Online video die merken meer leads oplevert. En leads verandert in echte klanten.

Ping Media maakt content die meetbaar werkt. Above the line (ATL), met prikkelende campagnes op bijvoorbeeld YouTube, LinkedIn of Instagram. En below the line (BTL), met video’s op je eigen website, waarin mensen direct kunnen zien, voelen, ervaren en bestellen. Van kijker naar koper, in één simpele klik.

ONLINE CAMPAGNES VOOR LEADS & SALES

Heb je een sterke propositie? Dan helpen wij je graag aan een sterk idee om online je doelgroep te overtuigen. Ping Media maakt campagnes voor onder meer Instagram, YouTube en LinkedIn. We doen de creatie én de productie - zo maken we videocontent die eruit springt, in de dagelijkse stroom van video’s op social media.

En als je helemaal geen omkijken wil hebben naar je nieuwe campagne kunnen wij samen met jouw, of ons mediabureau de volledige campagne verzorgen: van idee tot resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in:

Teasers

Testimonials

Nice to knows (formats & series)

VIDEO MET TRY- OR BUY-KNOP: conversie tot wel 40%!

Natuurlijk wil je content die de aandacht trekt en vasthoudt. Video’s die overtuigen. En dan? Dan geef je je klanten ook meteen de optie om voor jouw product of dienst te kiezen. Ping Media is gespecialiseerd in interactieve video’s, waarin kijkers kunnen klikken. Met een zogeheten try or buy button in een video klikken kijkers direct door naar je website, downloaden ze een app of kunnen ze meteen bestellen. Zo zetten we je klanten in beweging met content. Meetbaar effectief: in onze interactieve video’s klikt gemiddeld meer dan 8% van de kijkers door en in onze persoonlijke video's zelfs meer dan 40%!

Meer weten over video voor meer conversie? We vertellen er graag meer over. Bel ons direct op 033-46 21 390, Of vul ons contactformulier in, dan bellen we je binnen 24 uur terug.